17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек, преди месец някой някъде казва "Анулираме ви документа" и цялата работа /която може да включва леене не бетон и други процеси които не могат да се спират по средата/ трябва да спре мигновенно. Не защитавам никой, в тези строежи повечето е кражба, но нещата не са винаги само черни и бели. Ако се изливат колони, или основите им, спре ли се работа, не може да се продължи догодина, когато дойде документа

А по интуиция ли ще изливаш колоните???? То май и Кольо Фичето не е работил така, правил си е сметки, чертежи, пък тогава се е наемал да свърши работата.

Напротив, има многобройни случаи, при които строежът се "замаразява" за няколко години и след това строителството да се възобновява. При това без никакви проблеми за конструкцията на съоръжението. Много по-опасно е, когато се строи без одобрен конструктивен проект. Моля, не се изказвайте неподготвени.

Изроди! Едните строят България , а служебното правителство спира строежите и назначава за шеф на НАП престъпник и далавераджия. То и Радрв още чакаме да върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си. А за укриване на документи сие за прокурора Гешев и от там в затвора!

А бе стига с този хасфалт бе! Избори идат, дайте парите за кебапчета, да има какво да ядат ората!

Опозицията в БГ демонстрира много години че изхарчва поне колкото правителство на ГЕРБ но за сметка на това не се свършва нищо и каквото се върши се спира. Да са ни честити!

Е, поне липсата на техническа документация за изграждането на кой да е обект е "бетонно" оправдание защо се налага да бъде ремонтиран още преди да е завършен... като Боковите магистрали, например;)

пренасочват парата от вашите към нашите, не може ти да се харчиш цял лято и да раниш вагабонти, а сега да не ги ошушкаш до дупка. Парата праи Борбата

Що се правите на луди има си документация но някой не я харесал, ма това не означава че няма

Правилото заглавие не е че се работи без проект а със стар такъв или отменен. Не е че е маловажно нарушение ама няма такъв строител да прави такива съоръжения без проект.

Не си запознат с практиките у нас, приятелю. Така нареченият от строителите инженеринг е на мода от 10г. Това значи: строи се, а построеното се документира и приема от АПИ. Никой не може да провери, какво е извършено. Асфалта се вижда, но основата не. Представете си сграда в основите на която е налят бетон, ама не съвсем.

Тия мръсници нарочно спират строежа на магистралата, като обявяват проектите за невалидни. А проекти си има, подписани и подпечатани.

Ааа... ето сега се изясни защо почват ремонти и пропадания в момента, в който завърши строежът. Нищо чудно, че това се случи чак след като Тиквата падна от власт.

По какви пътища убийци се движим... Дори нямат ТП, какво остава за качество и безопасност!

Ясна е работата нямаше уж да спират магистралата а сега ще излапат готовите заделени пари и ще ги раздават насам натам без да остане нищо насреща какво да очакваме от откровени лъжци много ясно че нямат на одобрят ТП. не пасем стига празни обещания

Да бе и дюлгери с терзии и тесли строят на око аре стига глупости,

Ата-кааа, спираме строежа, докато не почнат да го строят нашите фирми, а не държавната! Прозрачност - нали това искахте - прозрачно гепене! Те си казаха хората какво ще правят, ама като никой не ги слушаше, а си фантазираше, сега кой ни е виновен!

еех картофчо, картофчо за вас ГЕРП-АДЖИИТЕ друг закон освен думата Му няма... от мен да знаеш, че всъщност има и закони и конституция и т.н. и в някои държави се практикува спазването им но не и в държавата на герП...

Ами хората от северозападна България и по протежението на АМ "Хемус" да мислят за кого гласуват. Спират им се проектите и следва ново западане на тези области. Но така беше и при Орешарски, така ще бъде и при всяко анархо-комунистическо правителство.

По-скоро с по една гьостерица да отидете при ония дето 12 години ви лъгаха, и пак са си свършили работата колкото да употребят едни пари.

Като няма проект,какво правят?Ясно е!"Усвояват"нашите пари то с пълни шепи.