17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като няма проект,какво правят?Ясно е!"Усвояват"нашите пари то с пълни шепи.

Ами хората от северозападна България и по протежението на АМ "Хемус" да мислят за кого гласуват. Спират им се проектите и следва ново западане на тези области. Но така беше и при Орешарски, така ще бъде и при всяко анархо-комунистическо правителство.

По-скоро с по една гьостерица да отидете при ония дето 12 години ви лъгаха, и пак са си свършили работата колкото да употребят едни пари.

Ата-кааа, спираме строежа, докато не почнат да го строят нашите фирми, а не държавната! Прозрачност - нали това искахте - прозрачно гепене! Те си казаха хората какво ще правят, ама като никой не ги слушаше, а си фантазираше, сега кой ни е виновен!

еех картофчо, картофчо за вас ГЕРП-АДЖИИТЕ друг закон освен думата Му няма... от мен да знаеш, че всъщност има и закони и конституция и т.н. и в някои държави се практикува спазването им но не и в държавата на герП...

Ясна е работата нямаше уж да спират магистралата а сега ще излапат готовите заделени пари и ще ги раздават насам натам без да остане нищо насреща какво да очакваме от откровени лъжци много ясно че нямат на одобрят ТП. не пасем стига празни обещания

По какви пътища убийци се движим... Дори нямат ТП, какво остава за качество и безопасност!

Ааа... ето сега се изясни защо почват ремонти и пропадания в момента, в който завърши строежът. Нищо чудно, че това се случи чак след като Тиквата падна от власт.

Тия мръсници нарочно спират строежа на магистралата, като обявяват проектите за невалидни. А проекти си има, подписани и подпечатани.

Правилото заглавие не е че се работи без проект а със стар такъв или отменен. Не е че е маловажно нарушение ама няма такъв строител да прави такива съоръжения без проект.

Не си запознат с практиките у нас, приятелю. Така нареченият от строителите инженеринг е на мода от 10г. Това значи: строи се, а построеното се документира и приема от АПИ. Никой не може да провери, какво е извършено. Асфалта се вижда, но основата не. Представете си сграда в основите на която е налят бетон, ама не съвсем.

Да бе и дюлгери с терзии и тесли строят на око аре стига глупости,

пренасочват парата от вашите към нашите, не може ти да се харчиш цял лято и да раниш вагабонти, а сега да не ги ошушкаш до дупка. Парата праи Борбата

Е, поне липсата на техническа документация за изграждането на кой да е обект е "бетонно" оправдание защо се налага да бъде ремонтиран още преди да е завършен... като Боковите магистрали, например;)

Опозицията в БГ демонстрира много години че изхарчва поне колкото правителство на ГЕРБ но за сметка на това не се свършва нищо и каквото се върши се спира. Да са ни честити!

А бе стига с този хасфалт бе! Избори идат, дайте парите за кебапчета, да има какво да ядат ората!

Изроди! Едните строят България , а служебното правителство спира строежите и назначава за шеф на НАП престъпник и далавераджия. То и Радрв още чакаме да върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си. А за укриване на документи сие за прокурора Гешев и от там в затвора!

Напротив, има многобройни случаи, при които строежът се "замаразява" за няколко години и след това строителството да се възобновява. При това без никакви проблеми за конструкцията на съоръжението. Много по-опасно е, когато се строи без одобрен конструктивен проект. Моля, не се изказвайте неподготвени.

Демек, преди месец някой някъде казва "Анулираме ви документа" и цялата работа /която може да включва леене не бетон и други процеси които не могат да се спират по средата/ трябва да спре мигновенно. Не защитавам никой, в тези строежи повечето е кражба, но нещата не са винаги само черни и бели. Ако се изливат колони, или основите им, спре ли се работа, не може да се продължи догодина, когато дойде документа

А по интуиция ли ще изливаш колоните???? То май и Кольо Фичето не е работил така, правил си е сметки, чертежи, пък тогава се е наемал да свърши работата.

Що се правите на луди има си документация но някой не я харесал, ма това не означава че няма