АПИ с важна информация за електронните винетки

Смесената електронна система влиза в сила от 1 януари 2019 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То не АПИ , ами направо ръфа, къса месо.....

Може ли да си купя годишна електронна винетка на изплащане!

Когато си купиш уикенд автомобил.

Фашизоидната герпава партия и вожда и - Боко (тиквата) грабят като за последно - бил похарчил 16-те милярда които взе като нов дълг преди година ! За това поданиците ще плащат: 1. Пътен данъкл; 2. Винетка; 3. Такса тунел и мост; 4.Гражданска отговорност (несъръзмерна с обезщетенията); 5.Какско - защото аврите на Боце ще открадат колата ...

Отделно и : - Синя или зелена зона на година / между 100 или 150 лв. на година - такса паркиране когато ходите някъде - акциз върху горивата и МАСЛАТА - задължителен Годишен технически преглед - ДДС за да има за правителството Без значение НОВА или стара кола - за сервиз защото се разбива по пътищата - допълнително гориво и крушки, защото и през лятото караме като идиоти с включени светлини Моля напишете още неща, че от бяс не се сещам

За какво ти кола, бе човек - само грижи! Ползвай такси и ще се на кяр, но никой не я прави тази сметка!

Кой те кара да имаш кола? Щом не ти е по джоба, има и велосипеди, ролери, кецове за разходка...

С нетърпение чакам момента народа да гласува на референдум за електронно правителство, електронни депутати и електронни кметове. Тая сган крадливи чиновници веднъж завинаги да бъдат отхвърлени от гърба на народа.

Коя беше важната информация, която не сме чували досега, че не я намерих нещо в статията?

С нетърпение чакам деня, в който винетната система ще се срине като търговския регистър и никой няма да може да мръдна цял месец! :-D

Който няма пари за свестен автомобил, за нови спирачни дискове, стабилни гуми, спирачна течност, винетка и бензин, ами да не се качва да пътя, а да ползва градския транспорт и БДЖ. Всички ревете колко сте били бедни и, че гражданската отговорност и данъците били непосилни, но аз не ви вярвам. Един автомобил на 6-7 години може спокойно да бъде закупен с предлащане 30 % и лизинг с месечни вноски от от максимум 300 лв. Непосилно ли е наистина, когато давате 120 лв. месечно за цигари и много повече за бира и ракия ? Колата изисква и автокаско, добра поддръжка и редовно миене. Твърде много разходи? За образованите хора с добри заплати това не е така. Не цените са проблем, а това, че не сте се погрижили да имате добър стандарт на живот.

Образованите хора избягаха на запад -тук в продължение на близо 30 години образованието е умишлено занемарено -прост народ по лесно се управлява и му се налага данъци и такси за да има повече за по "умните" управляващи ,НО всичко се връща на този свят -рано или късно

Призлявами от това, че има такива българи като тебе, които да изпитват омраза към сънародниците си! Има много добре възпитани и образовани хора, но не всеки има шанс и късмет да си намери добре платена работа. Познавам и добре образовани хора, които работят за малко пари, но защото работят това което винаги са искали. За какъв се мислиш, че да обобщаваш, че всички пият и пушат?! От години наблюдавам, че когато някой се заима с повече пари от другите всячески започва да се разграничава от другите хора! Като имаш повече пари, това означава ли, че трябва да вдигат цени неоправдано? Например цената в моя град на водата я повишиха, защото от години „не я били повишавали“ ! От по-високите данъци за колите ще се подобри ли качеството на въздуха? Не цените са проблем наистина, а наши сънародници, които подържат ниски заплати, продават ни храни с по-ниско качество, но по-скъпи отколкото в Европа. Лекарства по-скъпи отколкото в Европа и т.н.

Точно лекарствата са ти по скъпи от тези в Европа, заради това ги реекспортират за Германия и Франция и тук има дефицит. България има въведена регулация на цените на лекарствата която ги прави едни от най евтините в Европа. Писна ми от тъпаци които нищо не разбират но са изключително компетентни по форумите.

БЕТЕРИТЕ

Е, това е. Може да се каже, че ГЕРБ е партията, която построи най- много в България. ГЕРБ трябва да ни вкара в еврозоната и затова трябва колкото се може по- бързо да завърши тол системата.

Само да попита . Свинята обясняваше колко е скъпо производството на свинетки и за това били скъпи . Сега електронните защо на същата цена ?

Deus Vult

Защото трябва да си изплатят системата. Единствения плюс е (УЙ)кенд винетката

В тази статия няма нищо ново, предъвква се стара информация. Тази така наречена "важна" информация е известна от месеци. Пред вид заглавието очаквах да бяха написали поне как точно ще се продават електронните винетки и кои ще са дистрибуторите - вериги бензиностанции, ГКПП-та и т.н.

Не уикенд винетка трябва, а еднодневна винетка. Преди се оправдаваха, че не е рентабилна, защото е скъпа изработката на стикера. С ел. винетка вече не би трябвало да има оправдания.

Chefo77

Те като ти я пуснат на 8 лева, няма да има много смисъл от нея :( Иначе теоретично да, за хора, които почти не пътуват, си е ОК. Другото, на което заслужава да бъде обърнато внимание, е регионалната винетка - да важИ на например 50 км от мястото на регистрация на автомобила. Абсолютно реално е въвеждането ѝ, само няма да се хареса на тарикатите с регистрация на място с по-ниски данъчни ставки...

Втасаха! Сега също да пуснат електронни карти за пенсионери, за инвалиди, медицински електронни карти. Шепа хора и педя земя все не могат да оправят.

Предусещат краят си гадовете ГЕРБ и бързат да заложат дългосрочни грабежи за обединените българи. Тол ограбване,концесии за летища и пристанища и златни мини...... Свали ГЕРБ ,спаси България!

Тол системи има в почти всички развити страни. Къде ходиш да приказваш небивалици. Ей такива тарикатчета като теб искат все някой друг да им плаща сметките и да се крият като мишки. Караш, плащаш. Това е

Къде освен у нас - държавата прави път , и после го дава на някой само да печели от такси ?

Ние от кои сме бе?

комуняга!

Идиот

V BG oshte ne sam vijdal shahta postavena normalno naravno s asfalta ,a ot API se zasilvat kam badeshteto sas SUPER ELEKTRONNATA VINETKA,DA JIVEE PROGRESA NA VOJDA!

Bochko veche navsiakade po sveta po konferencii i sbirki go gledat kato kradliv balkanski mangal.

Че кое бе важното. Нали им бе забранено да говорят в бъдеще време, пък то само ще, ще,ще

Шерлок Холмс на посещение в България. –Виж Уотсън, крадат, обаче законът е на тяхна страна!

Уикенд винетка има, а кога ще има и уикенд застраховка?