Антикризисните мерки на МИ: 200 млн. лв. вече са раздадени

Почти 85 млн. лв. са получили по ОПИК микро- и малки предприятия. Предстои значимо ускоряване на помощта за бизнеса, уверяват от Министерство на икономиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние даже знаем и на кой бизнеса са раздадени.

еи да давате само на нашите фирми от герб и управлаващите партии да не стане някоя грешкаа внимаваите хубаво на кои давате народа ще ги връща няма страшно по списъкаа

Защо лъжеш бе идиот? Раздадохте само на свои фирми и на фирми на Шиши.

консултантски,комисионни,студен резерв,роднини. Няма пари,та и машинно гласуване искате.

Kenn1111

Че то и без пандемия се раздаваше на приятелския бизнес само дето сега повече го афишират без да уточняват принципа по който раздават.

Прочие, до тия пари не се е докаоснал никой нормален бизнесмен! Това е директен повод за проверки и ревизии до скъсване на нервите. Нека публиуват списъка са бенефициентите - само чуждестранни фирми и такива на наши момчета са. Нека за последните публикуват и сисъка на свързанита лица.

Всичко в името човека и за благото на човека! Иваначо рекъл - госпожо, аз му знам и името на Човека като сочел портрета на Винету!

"Антикризисните мерки на МИ: 200 млн. лв. вече са раздадени" Щях да ви повярвам, ако за месеците март, април, май, бяхте дали на всички български граждани, без условности по 363 лева на човек. Както направиха всички други държави, за да не спадне потреблението. А така, вие усвоихте, а не раздадохте 200 милиона! Защото парите са ги взели ваши хора и фирми.

Повечето пари най-вероятно са раздадени на "наши" бизнеси и вече са откраднати за да напълнят шкафчета и офшорки.

Koy gi e razdal, na koy gi e razdal?

с мижавите пенсии ще чакат до 8 ми,вместо да си имат и те празник. защото банките ще им връткат парите дотогава,вместо да ги наредят по картите още на 6 ти, за да усетят хорицата празник. хитро измислено ..

Пак сте крали с 200. Мутри, вън! Затворът ви чака!

Пак сте крали с 200. Мутри, вън! Затворът ви чака!

Няма да останат за червените говеда. Боко, оставка !

BG - КАК ЗАПЛАТА ОТ 610 ЛВ. СТАВА ПОД 362 ЛВ. МНОГО ЛЕСНО. СУПА ИЛИ "ДЕМОКРАЦИЯ" Осем долара за един сандвич в Канада, а за теб дванадесет реални лева на ден, но друг път, с други думи за УТРЕ. Супа или капитализъм, скрит зад думите: "свобода и "демокрация", скрита диктатура. Вдъхване на надежда чрез ОБЕЩАНИЯ, е един от ОСНОВНИТЕ прийоми на манипулиране на хората. Човекът е ТАКА устроен, че в безизходни ситуации в които умишлено представителни политици и религиозни лидери го вкарват, надеждата ПОТИСКА здравия разум. Например, обещания за заплата 610 лв, но след задължителния за теб данък, задължителните "осигуровки" е едностранен договор, наложен единствено със сила и безусловна принуда и заробване, затова реално е данък, а НЕ осигуровка върху доходите е над 28 %, остават ти 477 лв., но и тези пари са ФИКТИВНИ - лъжливи. Следва задължителния за теб данък ДДС 20%, във всички стоки и услуги участва данък ДДС 20%, остават ти 398 лв., но и тези пари са фиктивни. Следва задължителния за теб данък акциз горива над 10%, във всички стоки и услуги участват горива, данък акциз горива е над 50%, данък ДДС горива е 20%, общо данък горива е над 70%. Остават ти РЕАЛНИ 362 лв. за цял месец, но следват още няколко данъци (върху движимо и недвижимо имущество), още акцизи, мита, такси и глоби (субективен данък) върху уж тези "реални" 362 лв., но това сега няма да го отчитаме. С други думи, дванадесет реални лева на ден, колкото робът, извинете, работникът да си купи САМО храна. Три пъти на ден храна, с ОБЩО дванадесет РЕАЛНИ лева на ден, за едно хранене работникът има РЕАЛНИ 4 лв. Една супа с една филийка хляб е ТОЧНО два ФИКТИВНИ лева. Една баничка, но без сирене, а с извара и с ГМО е два ФИКТИВНИ лева. Разбира се, това е вярно, САМО ако има реално увеличение на минималната заплата, а НЕ само ОБЕЩАНИЯ. Бедността благоприятства хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността помага хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят, за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят всеки ден.

Ама на НАШИТЕ "ХОРА". Див гербаджийски популизъм се излива ежеминутно върху "хората".

и колко са откраднати - любимо министерство посочете съотношението ОТКРАДНАТИ-РАЗДАДЕНИ

МАРШЪТ НА БАНИЧКИТЕ В БЪЛГАРИЯ - 2020 Баничка със СИРЕНЕ или баничка с ИЗВАРА: "Ти избери, ти можеш ли." В България през 1980 г., при социализма - открита диктатура, минималната заплата е 120 лева/месец. Минималната необлагаема с данък - доход заплата в България през 1980 г. е била 100 лева/месец. ВНИМАНИЕ! Цени на баничка... при социализма: "баничка със СИРЕНЕ - 10 стотинки", при "демокрацията" и "свободата" днес: "баничка с ИЗВАРА - над 1.50 лев." Минималната заплата от 01.01.2020 г. е 610 лв., но след задължителните данъци и задължителните "осигуровки" наложени чрез сила само от тях върху теб - е над 28%, минималната работна заплата е реално под 477 лв. Минималният праг на "бедност" за 2020 г. е 363 лв., ДО минималната заплата. С 100 лв., много ПОД минималната заплата при социализма 1980 г. (открита диктатура), ти можеш да си купиш 1000 банички с ИСТИНСКО сирене и напълно натурални продукти. Днес при "демокрацията" (капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) с минимална работна заплата, която е реално под 477 лв., ти можеш да си купиш 318 банички, но без сирене, а с извара, палмово масло, изкуствени набухватели и ГМО мазнини. Неоспоримо се вижда, че на почти всеки гражданин в България, сега основният жизнен стандарт е ПАДНАЛ много над 3 пъти в сравнения със социализма (открита диктатура) от 1980 г. А на шепа "хора" - привилегирован елит и паразит в България, сега при "демокрация" и "свобода", основният им жизнен стандарт се е ВДИГНАЛ много над 300 пъти. Ако Вие се храните по три пъти на ден, тогава с минимална работна заплата от 01.01.2020 г., Вие имате НЕОСПОРИМАТА възможност да си купите цели четири банички за едно хранене, с други думи - дванадесет банички на ден. За цял месец, баничките без сирене, а с извара, палмово масло, изкуствени набухватели и ГМО мазнини са общо 396 бр., а минималната заплата реално е 477 лв. Ти не само вече нямаш пари за да си купиш баничките без сирене, защото за цял месец те са 396 бр., но ти вече си дръжник, ти задължаваш всеки месец с 78 банички без сирене. Или с други думи - ти дължиш на мутрите всеки месец 117 лева. За една година задълженията ти станаха 1404 лева. За десет години задълженията ти станаха 14040 лева. За четиридесет години задълженията ти станаха 56160 лева. Ти вече за този месец имаш да дължиш 117 лева, но ти трябва да си платиш за този месец още: транспорт, вода, ток, наеми, книги, дрехи, обувки, лекарства и т.н.

Лъжете!

и на запад има полуграмотно хора забогатели, защото имат някакъв бизнес нюх. но няма полуграмотни забогатели само защото са елементарни далавераджии и ченгета. За разлика в България едни елементарни шофьори ч

ченгета йато Марешки и Спас Русев станаха милионери

А колко ли са раздадени на не-бизнеса и на не-хората. За толкова години. Не ми е ясно какво означава "раздадени". Чувал съм, че произлиза от глагола раздавам. Първо лице, единствено число. Кой ги раздава? И ОТ КЪДЕ ГИ ВЗИМА? Ми казва ли ти някой?

Мутрата се крие и само раздава от землянката пари. E голямо крадене ще падне като за последно, ама пък и голямо лежане по затворите ще има после.

Дрън-дрън та пляс... тия които трябва вече са получили/усвоили са парите за другите само добри пожелания хахаха. Управляващите имат чувство за хумор не отричам само дето на голяма част от народа не му е до смях.

В София вече има куп малки бензиностанцийки където цените са сходни с Марешки. Аз съм в Зона б5 и около мен има три , цената е 2 стотинки над Марешки, но са ми до задника дето се вика и нямам разходи да отида до тях, няма никакви опашки. Предполагам такава е ситуацията и по други квартали.От този задник никой не трябва да зарежда . Дори и фенове на Бойко Борисов, защото човек трябва да има някаква доблест . С лекотата с която сега излъга утре ако някъде има по-добра далавера със същата лекота ще забие ножа в гърба на любимия ви Борисов.

На кои хора и на кой бизнес? Над 20г. се изхранвам от частен бизнес и никой не ми е раздал нито стотинка.

от 25, нищо не съм получил освен държавен тормоз. От три години се съдя с НАП за наглите им глупости и след всяко спечелено от мен дело ми пускат нова проверка

Предлагам и на герберски те тролове да се даде нещо!

От къде взимат пари тия задници. Пак ни вкарват в борчове и ни заробват тия говеда. Мама ви мръсна крадлива.

Някой от тука пишещите получил ли е нещо? От къде да си взема парите?

Бай Хуй персонално ги раздава, но само на тези които сложат подписа си в подкрепа на новия конституционен проект.

Боку тъпанар и поради това ще опере пешкира за всички отстанали, вършили престъпления през всичките тези 30 г. Тъпанарът ще плаща борчовете към народа на Луканов, Лилов, Младенов, Попов, Беров, Костов, Крадлив дедо , Станишев, разбира се и своите собствени. Защото е много умен ще бъде нагънат заради Пеевски, Доган, Гела, Пашата, Пачата и други известни и неизвестни. Ще плати за всички останали.

По соц време имаше лозунг "Всичко в името на човека" ...имаше и притурка създадена от народа "Знаем го кой е човека" ...та тия дето са раздадени на хората ние пък можем да кажем : "Знаем ги кои са хората " !

При мен кога ще дойдат парите?

Лъжат

Не, не лъжат, но не доизказват кои са хората и фирмите, на които са ги дали. Вероятно смятат, че ние си ги знаем...

Списъка е публичен, програмата е по ИСУН 2020 - пробвайте с google

Хора, поръчвайте масово от Хиполенд! Спрете да пазарувате каквото и да било от Марешки!

Стига сте лъгали бе! Вече никой не ви вярва....

На кои хора? Щото аз такива не познавам..

На хората от нашия кръг. Делян Добрев, Чечка Чачева, брачеда Радо, виждиту, меди доганов, веско магарешки /сполай му за подписа/, ПКП, мъжа на Захарчето и мноого още други незнайни наши поддръжници. Сомо Барни го поизпуснахме, но по-късно ще го компенсираме.

49000 лв. за хотел Банкя Палас, от които нито лев не стигна до служителите. Толкова за мерките.

От които 199,90 са за Пеевски, Вълка, Доган, Домусчията, Зоров и прочие останалата сволоч!

В епичните усилия, които г-н Бойко Борисов и компания полагат, за да удържат властта си, има един огромен, истински огромен проблем. И той е, че те не ни предлагат нищо повече от удължаване на настоящето. А винаги става въпрос за бъдеще. Цялото това писане на конституции, свикване на велики народни събрания, кръстене по телевизора и раздаване на пари през телевизора, има една-единствена цел - да направи настоящето ни неприемливо дълго.

Той е един мазен лъжец с напразни обещания... Уж казват всеки път като говори как България първа в Европа, как най-добре сме се справили с това или онова, как криза не сме усетили, как по всички показатели се подобряваме... Е като е така защо иска "Рестарт" на системата нали е най-добрата в Европа по неговата логика, или той иска да я промени към лошо ???

Ееее.... И аз искам е тъй 4к лева.... ;/

На нашите хора по 50 млн, на пенсионерите и на тях по 50, абе ядеме свинско със зеле.....

За съжаление оценяването върви изключително бавно - 3 месеца не могат да обработят 13 хиляди заявления. Обработката е да видят дали са попълнени документите и да проверят в системите си данните. Ами това не са добри резултати - кога ще я дадат тази помощ - след година ли?

Няма да я дадат. Това е ясно.

На чий бизнес и на кои хора? Вероятно на "правилните".

Ебаси бългаското мислене.. всичко е далавера, всичко е измама, жалко, че не ме включват и мен.

А кой определя порциите?

На "наште" хора.

че ония с паветата и бомбичките бяха малко

И пак няма пари за пенсионерите.Раздаде по 50 лева само за три месеца и бъдете доволни и на това.

Майката на Марешки е поучила вчера в Сметка си 100 000 000 ЕВРО ??? ОТ КЪДЕ ?

не знам кой на кого какво раздава, но аз специално от всичко раздадено до днес, не съм видял и 1 лев

Времето на Бочко приключва, започна с раздаването на парите но и той не е вечен, само за последните месеци се вижда как остаря с 10 години... Тромав, сбръчкан, надебелял, говори невменяемо и със злоба... Само не разбирам като му свършат пачките, троловете какво ще правят ;)

но Боко да му мисли

Без кръв няма да станат нещата, баце трябва физически да си ходи!

От толкова много помощи се очаква около 30% от малките фирми да фалират до 1 година.