Ангелкова: Санкции, ако на плажа не се спазва съотношението свободна и платена зона

При нарушения договорите на концесионерите може да бъдат прекратени, казва министърът на туризма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или апартаментче...

Всяка година ги слушаме тези обещания за свободни зони по плажовете и накрая - ядец! Странно е, че се намират българи, които да ходят на българското Черноморие. Това са заблудени, или необразовани хора, които ги е страх да излязат извън България, защото освен родният си диалект, не разбират никакъв друг език! Няма значение какви са, но, пълнят джобовете на мутрите и нещата стават все по-скъпи и по-зле!

Снимката кърти!!! Бааааси вампира!!! Искам наглата леля от снимката да ми покаже един концесиониран плаж, в който да се спазва съотношението и хората могат свободно да си донесат чадър и шезлонг без някой малограмотен олигофрен да дойде и да иска пари. Това, което не е заето от платените чадъри, е раздадено на всякакви мутри с дюшеци, джетове, скутери, банани, гуми, масажни шатри, водни колелета. И огромна част се заема от тъпата и безполезна сган, наречена спасители, които огражда с въжета декари около тях. Отврат!!! И тая има наглостта изобщо да споменава за свободните зони....

Созопол и Златните имат 1% свободна зона , а на другите места е в скалите и храстите . Само на Албена е както трябва . На слънчака в 18.30 минава по главите през малкото свободна зона един ЗИЛ 131 и събират чувалите с боклук .

ДИР,много ВИ моля тази повече не я показвайте защото при 20 кокошки купувам яйца от пазара.Като я видяха и спряха да снасят.

Eгати носа, егати чудото. А акълът и колкого грахово зърно .

Aми ,то на Златни Пясъци чадърите са почти в морето,а и музиката бумти досадно по целия плаж,позната родна бизнес идилия!

Отиди в Слънчев бряг и виж съотношението какво е.90:10 в полза на концесионерите.Ти министърът ли си или селска пръчка? Некадърници!