Ананиев: Бюджетът е разчетен така, че да може да се изпълнява от всеки кабинет

Ниският спад на БВП ни дава възможност бързо да пренастроим икономиката, обяви финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само едно де чудя колко трябва да си изкукал та да не ти пука за собствената страна и хората в нея.Бахти комсомолците скапани!

Бих се обърнал към министър Ананиев като привлека вниманието му върху морално деградиралата опозиция, която е напълно неадекватна към реалността, но е невъзможно. Срещу ананиев има силно викащи преднамерени мошеници, които не се задоволяват с данни, а искат властта на всяка цена. Тези безкрупулни и опасни хора се готвят да управляват. Те са без способности за управление, но искат. Нямат никакво намерение да въведат никаква законност , а се готвят за саморазправа в името на бегълците, които са с обвинения. Затова няма как никакъв бюджет да ги задоволи.

последните часове на make america great again - иде часа пак на ново на бизинес от гаражите вместо с данъчната пряка G4-G5 връзка и глоби в размера на 4000 лв заради прописк в размер на 50 лв. Нека да Ви разпадне онова !

долу

Като го гледам този, изветрелия, се питам: Ако някой му вземе листчето, дали ще може да си каже и трите имена?

Герберастки корумпиран боклук. Оставка

Демек всеки наш кабинет , като министрите и зам.министрите ще се сменят според настроението на ... Министър-председател говори срещу президент и обратно, министърът на средата се дрънка с министъра на водите и министъра на земята . Вика ги шефът и им набива канчета и се оказва, че няма проблеми, но за всеки случай гръмват зам. министри за да се види, че имаме вода, имаме земя, правим си среда от кал.

Надявам се Кире, догодина да помагаш на бай Ставри да прави бюджета в ЦСЗ?!?!

Идея си нямате какво ще ви се случи след епидемията.Ще ви се търси отговорност от хората свилите и лопатите.

44-та миналия век няма как да я повторите! Като знаем какво ни причинихте, вече ще ви падат главите отрано

Османе, педераЗ е бащати, неграмотнико, щот не е оставил кадъната да те роди по човешкия начин, а те е израл от гъза си! Боклук смотан!

при бай Ставри - кога? ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бегай на площада да палиш маски в знак на възмущение

швейцарската армия продава почти 50 нови Ф-18 заради преминаване към друг стандарт почти даром . Ние си ближим задник през мехлеми в Варшава безмитната зона , да си пазаруваме на зелено заради едни TOM CRIUSE TOP GUN самолетчета отпреди 40 години за бройка 8 , обща цена 1.2 милиярда на зелено , платима веднага , доставка след кандидатура за президентският пост COVID19 Доналд Тръмп 2024 .

пише на него COVID FREE - Times Square NY , с настаняване за една седмица !

Математик Лайбниц с неговите корени изчисления вече беше възприето , макар заимствено от арабската изчислителна наука , като точен показател даже за природни феномени , стройтелскво , планиране на економията . Какво общо арабският Лайбниц , негви корени изчислителни и Дунавската Делта ? Те вече пресметнали какви биха могли да са поражения от един "южен дрифт" на делтата . Какъвто с съвременните поражения или протичащите се по самотък (Бивш Президент Петър Стоянов) процеси на демелиоризация в настоящият си вид към друг вид става съвсел изчисляем , предвидимо . Тогава такъв канал-напойтелна система би могло да поеме урегилировъчно не видяни досега нахлуващи или чрез вълна или чрез леко повишения на равнищта морската вода водни маси „ Тоест : въпрос на време докато "Старата Река " вместо суж потуш да е река наново . И така нататък : Петър Стойнов преди Първанов и прочее в вече отдалечен период отдавна : САМОТЪК . Тоест проблематиката отдавна някъде в кръглата папка , но занимавката нулева . Съотвено резултативните в общата стопанската политика . Вместо това : ЛИДЛ - доватено пюре от Шангхай през портовите кайове в АТИНА . ДОБЪР АПЕТИТ ВИ ПОЖЕЛАВАМ и ниски цени .

Не си ли ги изпи днес ?

Господине, добре си сте !!?? Плашите ме !! Да викам ли Линейка !??

Той заяви, че се работи съвместно с общините, изготвят се оздравителни планове с мерки за подобряване на управлението и за повишаване на приходната част, за да се стабилизират./ данъците отидоха на 70%

Икономика? България отдавна няма работеща икономика, благодарение на приватизация и умишлено фалиране на предприятия. Бюджета има огромно завишени приходи, които няма как да се реализират.

важното е за асфалта да не спират!!

Теб какво ти пука - магарешката каручка може и по черни пътища

това е проблема , че в магарешката каручка са се качили 10 шапкара и 15 бели якички и всеки бие магарето да се движи като ферари

здравен министър, а?????

Ниският спад на БВП ни дава възможност бързо да пренастроим икономиката, обяви финансовият министър - докато беше зам.министър и си мълчеше / не му даваха думата / имаше вид на свестен човек и професионалист, но сега след като си отвори устата всички съмнения, че ги притежава тези качества, отпаднаха !!!

"...бързо да пренастроим икономиката..." КАКВО????

кво разбираш... днеска правим салами, утре перуки, вдругиден компоти... важното е да следваме линията на партията

ти си един боклук, дано измрете скоро всичките!

Ананаивче, да ти го нач*кам с ананас отзад.

ГЕБЕРСКИ ибрикчия това сте вие бай Киро, след вас 2-3 поколения ще връщат заемите ви! Ненормални изроди сте всички ГРОБАРИ, всеки ден на власт на ГРОБ е пагубен за България, вие сте съвременната чума! ОСТАВКА да ви няма!

Анани, като видя на пазара българско джобно ножче, ще повярвам, че се създава индустрия сиреч икономика!Търговията на борсата не е индустрия сиреч икономика!

Банкет ще направя , ако го видя да виси на кестена пред старото Народно Събрание ! Дай Боже !

След Кримската война , по време на Императора Наполеона , били разработени планове както и частично разпокавани трасетата за напоителни както и корабоплавателни канали помежду Дунава-Черно Море по трасето Русе-Варна . Нека да си узнаем следното : макар има финансови буфери и положителни оценки , макар имаме свой човеци Чапка в решителни позиции на най-виски равнищата , онова няма как да се сбъдне - защото по планове на FOOD and Agricultrue Organization на ООН не са пердвидени такива усилия , предприемачески дейности , въпреки сушата . Смисъл такъв : докато нещата си стигнат до равнището Ню Юрк-ООН , както и Брюксел-OECD-ЕС , влакчетото на перона ще си е отминал за дестинация другаде отдавна . А дестинация ще е АТИНА- ВНОС НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ОТ КИТАЙ , както с доматеното пюрее , "произведено"-сложено в българската лютеница през Ротердам до Шангхай. Това си е перспективата относно рехабилитация на НАПОЙТЕЛНИ СИСТЕМИ в РБ . Точка .

колко пари дават в МС за подръжка на техните в 4 годишен амортизационен план таратейки ? Не Ви ли е срам ?

ПРЕЗ СВЕТОВНАТА БАНКА И РЕГИОНАЛНИ ПОДЕЛЕНИЕ ПЛЮС ПЛАН НА IMF .

Едва ли има 0,001% които вярват на този ЛЪЖЛИВ ДЯДО ! Ходете си по-бързо , че ни писна от вас , дано някой да ви го върне от името на Българския Народ , след време !

Ама нали знаеш че нито ти нито тая шепичка на площада не представлявате българския народ?

Това важи и за теб. А като толкова харесваш Пунта Мара, вземи си го дом и му се радвай солово. А, можеш и чекмеджето са му напълниш - с твои пари, естествено!

С наливане на пари в държавна администрация на фона на ниска бизнес активност, едва ли нещо ще постигнете. Нов дълг и вдигане на данъци, това е решението, което следващия ще предложи. Не, защото ще му е много гот, а защото няма да има избор.

Кирчо, Ананиев, внимавай какви ги говориш! Никой не може да изпълнява бюджета и ръководи държавата както чекмедже бей! Ананиев, опичай си акъла да не те изрита от джипката!

ти вася ли си пася ли си къв си ни та знам ама щи удара един мукар

Мой само гол да ми го бараш!

вася щи го тура в остенцата педераз

Нещо тая година? Гей-парада? Какво стана?

Липсва ли ти ?

Всяка вечер

Не ви ли се струва, като четете подлогите на тулупа, че България скоро ще задмине да речем Германия в развитие и просперитет?

кои са тия? Киро и Яхнията са консултанти на всички

ОТ ВСЕКИ КАБИНЕТ НА ДОГАН или ПЕЕВСКИ, БЕ ВРЕДЕН ДЕМЕНТ АНАЛНИЕВ

Тъй като БСП няма да помирише власт повече, ДПС също няма да се докопа до там. А почти всеки ден излизат доказателствата, че ДПС е против ГЕРБ. а най-голямото доказателство се вижда от действията на тия на площада-упорито избягват централата на ДПС.

Тази централа, дето протестиращите я замерваха с яйца ли?