17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голямо пърдене ще пада от това менте месо хихи

Поредната прищявка на сатаниста Бил Гейтс. Неотдавна имаше публикация как той прокарва тази идея съвсем сериозно. Ето и реалните резултати. Загрижил се за планетата той милият. Да беше се напънал да накара своето собствено правителство да намалява вредните емисии, а не да блъска хората с генномодифицирана соя под предлог на здраве и екология.

Това е бъдещето явно. Бил Гейтс не случайно е изкупил в последните години голяма част от земеделските земи в САЩ, а същевременно рекламира изкуственото месо. Има видео в ютуб как някакъв влогър уж съвсем случайно го кара да яде бургер с изкуствено месо. Само голям наивник би повярвал, че Гейтс прави нещо случайно. Вероятно се кани да започне да произвежда суровините за изкуственото месо и самото месо, да затвори веригата и да стане монополист. Очаквайте все по-често медиите да започнат да ни вменяват вина за парниковите газове и да ни призовават да минем към изкуствено месо.

Който е свикнал с тофу може да похапва и нещо печатано на 3Д принтер. Така де, добро прасе всичко яде!

цялата им т.н.държава /САЩ/ е една имитация.

Смях се с глас - животните допринасяли за изчезване на горите в Бразилия... Не животните, а амриканците ги изсякоха! Спрете да пишете глупости!!! Днес животние отделят много метан, утре хората отделят много метан!!! Стига лъжи, стиги глупости!!!