"Амазон" плаши с уволнение служители заради позицията им за климата

Част от работниците са привикани и разпитвани за публичните коментари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този път заставам зад Амазон - като на служителчетата не им изнася и оронват имиджа на фирмата, която ги храни, да ходят, да работят за Грийнпийс и другите им подобни соросоидни протежета.

Когато бях студент, първа година, работих около 4 месеца във фулфилмънт склад на амазон. Всичко беше чисто ново, съответно доста чисто за склад. Смените бяха от 7 сутринта до 6 вечерта, заплащането - минимално на час, което е напълно нормално. Но това, което ми направи най-силно и буквално смешно впечатление е голяма част от мениджмънта как се държеше с подчинените - все едно бяхме осъдени затворници, ако общуваш с някой друг ти се прави забележка, ако се смееш също. Най-смешното беше, че ме "освободиха", защото цепнах светлоотразителната жилетка на един румънец, с който си бяхме приятелчета, но не това е смешното, ами че ме накараха да подпиша форма, на която ясно беше написано, че доброволно напускам, хахаха. И като попитах великия ми мениджър дали знае за какво става въпрос, отговорът беше "ами нямаме други така че това е". И само като се замисля колко луд съм бил тогава да се гърча по този начин. Отделно, че имах познати, които им разнасяха доставките на амазон с бусове, и пикаят в бутилки от минерална вода, а с храненето е още по-гадно, по 1 път за цялата "смяна"...

Имат си договори, както във всяка фирма, нарушават ги, обаче понеже са гретофили трябва да се направи изключение за тях, а работодателят им да бъде оплют по цял свят. Фашизъм в чистия си вид.

Г-н Калин Каменов, г-н редакторе, КАЗУС и КАУЗА са различни думи. Във второто изречение, очевидно, Ви трябва втората от тях. Дир. Бг, наистина ли не можете да намерите грамотни хора за редактори?

УВОЛНЕВАЙ ЗАТОПЛИСТИ! БРАВО АМАЗОН!