"Алибаба" с продажби за $18 млрд. само за 9 ч. в "Деня на самотните сърца"

Компанията може да счупи миналогодишните рекордни продажби в размер на 25,4 милиарда долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китай ще стане първа икономическа сила ! И първа военна може да стане ?! НО ! Но е поразен и опозорен , инфилтриран и индоктриниран - вижте сами . Следва същите порочни схеми и Правила. Не е истинска цивилизационна алтернатива. жалко за Поднебесната и мислителите от предишните времена. Сега май само плагиати виреят и там

Поредното ярко потвърждение, че в Китай комунизмът носи само икномическа разруха, глад и мизерия. Докато навсякъде по света просперитетът идва при прегърналите либерлания капитализъм, от Бангладеш през Хондурас до Хаити.

Първо Алибаба е съзададено от американското Yahoo! Второ от алибаба не пазаруват само китайци! Трето китайците в Китай и по света са около 1,5 млрд! Четвърто наскоро излязоха данни, че работниците в Китай, който правят Самсунг, Айфон и т.н. печелят по мизерните 2$ на час на брутални смени! Това ми звучеше като огромен просперитет!

Нищо вярно, пълни глупости.

Кое не е вярно по-точно! Или просто си фен на чайниците и сега ти в кофти!

yahoo,ne e amerikansko be znayacho.

Ти как реши, че алибаба е създадено от yahoo. По едно време бяха купили акции на Алибаба, но после Китайците си ги изкупиха. Yahoo никога не е бил собственик дори не са имали мажоритарен дял, а не да са го основали

Има реална отстъпка 5-10%, но цените там са реални, а не надути и спекулативни като ЕС и САЩ продукцията. От години пазарувам от там и съм доволен.

Като си купиш електроника от китайски онлайн магазин реално нямаш никаква гаранция! Ако го закупиш от ЕС магазин, Амазон, Фнак или Медиамаркт имаш 2 год гаранция по закон! Всеки сам си прави сметката!

Пазарувам от доста години вече от там, обаче тази година намаленията нямат нищо общо с предишните. Дигнаха доста цените преди 11.11 и сега някои от стоките които щях да поръчвам са по скъпи от нормалната им ненамалена цена.

С наложените европейски мита цените на алибаба се изравняват с амазон. Има смисъл ако успеете да скриете нещо. По-ефективно е да се пазарува от китайски сайтове със складове базирани в Европа.

Не ми харесва особено това, че цивилизацията е базирана до такава степен на консумацията. Ядене, cране, обличане, събличане...

много натуралистично си го написал,но по същество е вярно..консуматорско общество

Не прилича ли на описание на режима на бебетата !? В обществен план , като ниво на Правила на социума сме точно Там. В посраните пелени Инфантилизъм , от който се печели немалко

Тъпи овци, които лесно се манипулират от една реклама. Потребителски зомбита на 21 век.

Тази фирма е над десет пъти по-голяма от цялата ни държава.

Аз лично съм похарчил 7500 лева от началото на годината в този онлайн магазин. така пише в моя банков акаунт. Не виждам причина китайците да лъжат и да крият сериозния приход.

Лъжат китайците и то при стоките с високи цени, възползват се от това, че производството в света се държи основно от Китай Другарят Си голям гаф направи възхвалявали другарят Маркс. ТРЯБВА ДА СЕ ПОПРАВИ!