АИКБ и БТПП искат срещи в разширен формат по последните предложения за промени в проектобюджета

Бизнес организациите искат мнението на депутати и на премиера по договорените в коалицията промени, свързани с болничните и минималната пенсия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чорбаджии-изедници правят социална политика :) .Мили родни картинки.

т’ва домуса ли е на снимката? Много долно същество.

После се чудят защо не могат да намерят работници. Добре ,че нашите олигарси са дребни рибки пред играчите от Европа и нямат думата на свободния пазар и други компании определят пазара на труда иначе ей такива като Домусчиев който винаги е получавал наготово ще искат да им се работи за 2 лв заплата.

Преди години когато някоя фирма накъсваше за поръчки, тъкмо работодателите бяха тези, подучваха хората да си вземат болнични. Тогава държавата ги принуди да ограничат тази практика, като им наби първите три дни болничен да се заплаща от тях. Сега те скачат и викат, че се злоупотребява с болничните. Ай наглеци долни!!!! А не искате ли и да ви плащаме затова, че работим във фирмите ви?

- Да плащат ли болнични? - Да се вдигат ли пенсиите? Нашите "работодатели" отговарят: НЕ И НЕ! Абсолютно убеден съм, че и на въпроса "да плащат ли заплати?" отрицателния им отговор ще е категоричен!

Даже ако може ние да им даваме по някой лев защото ни осигуряват работа а така се чувстваме сигурни и щастливи