17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При Американците най големите легализатори на капитал са оръжейния бизнес и космически и шпионски програми.Дават измислен живот на трилиони долара.

Не се притеснявайте момци!Нали печелим от космическите проекти.Споко!

муахахахахахахахахахахаха! Спейсаксът си е друга компаниа, финасирана от цру и правителството на САЩ. Мъск никога, никога, ама никога нема да прелее пари от него към теслата. Първо, нема да му разрешът и второ: той беше излъгал акционерите у тесла, че при постигането на определени критерии ше гушне бонус от 4 милиарда. И кво стана: за него бонуса, за тех - нито цент дивидент на акция. никога! От основаването. Та, най-големиа мушеник на нашето време пак ше обере наивните си инвеститори в таз глупотевина: електромобилът. Вече го изоставиха светнати у бизнесот кат ситибанк. Сегта

СЕГА у момента подготвя най-гоуемата си измама за инвеститорите: той и обкръжението му разпродават акции, а реклрамира некви споделени таксита и бъдещ просперитет. То още нема афтономен афтомобил, той го нпарви на такси, че и спичели миларди от това? ДА ТИ КАЖЕЕМ ЛИ ЩО ПУСКА ТАЗ ФАНТАЗИЕС ТОЧНО СЕГА? Щот на нея разгрезените, богати милионерчета ного кълвът. И ше фърлат още 2-3-5-50 милки за сладките му приказки. ПРЕДИЗВЕСТЕН ПРОВАЛ. ЕНРОН У ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ! Ти, дребен инвеститор на мъск, продавай! Прогонишзрам, че юли месец акциа на тесла ше е под 100 долъръ.

ЕНРОН у най-проследен СТАДИЙ!

Алоу, електроталибанчетата, к'во става? :)))

Това не е възможно. Мъск е гений. Не може да не е на печалба...

Още им е рано на е автомобилите за масова употреба. Прекалено са скъпи и неефективни, да не говорим, че ако нещо им се счупи резервните части ще са майка си и баща си. Но иначе стават за шефове да се перчат.

по 40 хил лв - и няма да е на загуба

Нещо логиката малко ви бяга. Точно защото трябва да подава евтино нещо, което всъщност е скъпо, Tesla е на загуба. А пък да го продава скъпо съвсем не става, защото хептен няма кой да го купи. С две думи - бизнес-планът му е сбъркан из основи. Да му мислят уолстрийстките инвеститорчета, които наляха там стотици милиарди и сега се чудят как да излязат от тази "инвестиция".

Абе да не би Мъск да е включил една гигантска пералня за пари?! Може би вече го извършва като услуги на "акционерите" с мръсни дрехи... Това би била най грамадната пералня в света до момента.

Прането на пари се основава на фалшива дейност и декларирана печалба, каквато няма. В случая, тесла е само на загуба. Огромна загуба. Това няма как да е пране на пари. Може да е огромно крадене на пари! Няма как една компания, която НИКОГА не е била на печалба, да се харесва толкова на инвеститорите, та да инвестират пари в нещо гарантирано губещо. Луда работа. Също като цялата им държава.

Що? У Европа с соларките и перките как е? Там Мъск е прилъгал инвеститорите. Тук направо и откровено ни нагъзиха да плащаме Само от България зелените далавери годишно източват повече отколко Мъск с Теслата от американските инвеститори.

На баба ти хвърчилото. Повечето перални са напълно легален бизнес, който първоначално е бил на печалба, но в един момент е затънал и не успява да си изкара парите. Печалба никак не ти трябва, за да переш пари, защото прането е: 1. Получаваш множество малки транзакции, които изглеждат легални. А, и са прекалено много някой да тръгне да ги проследява. 2. Плащаш на трета компания (може и много компании) за празни услуги като консултантска дейност - напълно недоказуемо е дали има реален продукт, за който си платил. Тези компании получават изпраните пари. 3. Твоят баланс е около 0, може и негативен, за да не плащаш данъци.

Споко, всичко върви по план ;)

В заглавието се цитира една цифра,след това се опровергава и се заменя с друга - що за журналистика ?!

Пишат без да разбират, защото толкова могат или просто копират текст от друго място без елементарна проверка за грешки. Поредна, вече нормална издънка. ДИР! Промяната е факт!