50 млрд. лири се „изпариха” от британската икономика от началото на пандемията

Властите не знаят къде се намират и как са били използвани изтеглените от гражданите банкноти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са тръгнали работите,още много ще се изпарят!! Познавам много хора на който им писна от тези изкуствени и лицемерни кретени и си събраха багажа и обратно в България,обаче си им оставиха прилични суми от кредитни карти,коли, обзавеждане и пр. да си ги търсят от когото искат. То си става наистина една комунистическа държава.

Само аз знам за 6 човека които емигрираха в Австралия. Това е в началото на пандемията, март-април. Колко бизнеси фалираха? За това не говорите! Парите от години се държат кеш, хората имат все по малко доверие в банките. На мен HSBC ми прехвърли 100% от заплатата в сметката на не платена кредитна карта. Нищо не помогна, нито разговори, нито писма. Имали право. Какви са тези правила, аз с какво ще живея?!

смени си банката бе!!! И си дай на работодателя новите детайли!!!

Да не би руснаците да си тръгват от UK. Доста пари бяха наляли там.

Хмм, а колко се напечатаха?

Хахах и в Британско явно има вече опция да пазаруваш без касова бележка и без ДДС......

Нищо не разбрах....защо тези пари да са изчезнали???? Може би хората разбраха какви май..муни и к...урви са политиците и доверието в тях и управляваната от тях централна банка пада и хората искат да имат пари в брой...и без това лихвите в банките са смешни и като ги гледам какви решения вземат с този ковид, нормално е хората да си теглят парите....как бе в Гърция когато кризата дойде...не можеха да теглят повече от 100 евро на ден

Хората обедняха. Дават помощи на най-бедните.Те и преди така живееха. Направиха 10% данък върху лихвата на спестените пари. Смята се, че това е доход и той трябва да бъде облаган.

Чакай да видиш колко ще се изпарят, като излязат без сделка. :)))

брекзитаджийските куурви са свили тия 50 млрд! Скоро английските тъппанари ще гонят с камъни борис и сие! БУХАХАХАХАХХАХА

Дреме ми на паДката !

Да си бяха платили задълженията към ЕС за Брекзит.

но след време се кондензират в чекмеджета на български политици.И то пари взети на заем за сметка на българските граждани.

Откъдето дошли там и отишли.

А трябва ли да знаят как са били използвани? Изкарваш си парите с честен труд, теглиш ги в кеш и ги харчиш, където си поискаш. Парите не са се "изпарили", просто правителството не е проследило транзакциите на гражданите. Голям напън да ни вкарат в безкешовото, контролирано общество, където като ти дръпнат шалтера централно умираш от глад и не можеш и един хляб да си купиш. Сега и покрай короната само съобщават, по уредбите на търговските центрове, посланията на новия световен ред да пазаруваме с карта, че иначе по кеша имало вируси.

"Британските власти не знаят как са били използвани и къде се намират банкноти на стойност 50 милиарда лири, " Проверете в чекмеджето на Бойко. Там е една част. А също и чекмеджетата на Шиши, Геши и Доган.

Хайде стига вече с тези глупости...

Ти провери ли, та се изказваш като последния селски глупак ?! Айде стига вече с това стига!

Да проверих, ама не САМО едното чекмедже от снимките и видеото, ами всичките....и няма нищо....паразни са...деа! А можеже се облажа и аз....ако имаше нещо!

Няма "стига"!

Сива икономика! Хората загубиха доверие в държавата :)