3000 моста по германските магистрали са в лошо състояние

За разлика от други показатели, положението с мостовете на изток е по-добро, отколкото на запад

Обратно в новината

Коментари - 3000 моста по германските магистрали са в лошо състояние | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парите отидоха за маски, ваксини и тестове ... за мостовете нема ...

Няма да ходя по скапаните немски магистрали.Ще си карам по нашите превъзходни и безопасни пътища,построени от вожда слънце.

Като знам как изглеждат тези мостове, ако на това казват, че има нужда от ремонт, то в България всички мостове трябва веднага да бъдат срутени и изградени наново.

АПИ - командировка в Германия . По делата им ще ги познаят !

Боце с джипката дги инспектира и реновира, какво се бави....

Ами аз като прочетох онзън как Меркел заедно с пенсията щяла да има право на шофьор, веднага се сетих за Боце и джипката.

Повече ме вълнува в какво състояние са българските мостове и магистрали.

Въобще не може да се сравнява едната с другата страна. Мостовете на изток били добре. Ми и някое дърво сигурно на изток е наред по случайност. Ама ако ви кажа, че и аз съм наред веднага ще кажете драги българи ааа не, не ти си идиот, говедо, шут... В това е проблема. Ако ви кажа и че не съм наред пак ще кажете, стига мрънка бе, стига с тия пари. Сам си си виновен. Относно чернилките, това са хора отиващи там, за да не развалят мястото където отиват, защото има възможност да си останат нас. Кво правим ние като отидем? Същото, само че с разликата като се върнем сме психопати и простаци и на път и помежду си извън превозното средство. Ми кво да кажа.

Както винаги във форума пълно с дебили. Три коментара от тъп по-тъп, особено тоя с Хитлер, чупи тъпомера.

Ако не дават толкоз зор, може да им пратим нашите специалисти от магистрала "Хемус" - така де, хубавата табота става бавно, а бързата - срам за майстора!

Тези, строени по заповед на Хитлер не са мръднали, а онези, строени от турските и португалските гастарбайтери се разкапват - защо ли???

Вижда се , че си "дЕдо", вече си изкукал......

Нема страшно ,са хилядите инжинери от Африка щъ ги опраат..

той е спец по магистралите и тръбите на кредит!