26-и сме в Европа по достъпност на населението до природен газ

Люксембург, Казахстан и Русия са лидери, сочи ново проучване на РИА Новости

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди около 6-7 години подадох заявление за присъеиняване към градската мрежа и до ден днешен никаква реакция, при положение че в квартала мрежата е стигнала на 150 метра от дома ми. Поискаха ми поне 30-40 мераклии още за свързване, намерих им ги и въпреки това, няма кой да изкопае канала и да положи тръбата - е това не мога да го разбера, защо не си размърдват задниците, при все че медиите през това време ни заливат с реклами, подканващи ни да им станем клиенти. Трябва да си много тъп, за да не схванеш, че при изградена мрежа, хората сами ще дойдат за услугата, но при сегашните им "условия" няма стане и вече се отказах от "услугите" им!

Какво значение има цената при положение че нямаме изградена мрежа? В София подменят допотопната и безумно скъпа мрежа на ТЕЦ вместо да газифицират. В провинцията - те си знаят... Само 3-4 града в България имат що-годе развита мрежа.

Има мрежа на много места и в София, и в провинцията. В сградата, в която живея има газ, но аз лично не смятам да давам парите си на Русия и докато няма избор на доставчик, който да ме удовлетворява, не бих се свързал.

... сред аутсайдерите са Украйна, Молдова, Босна и Херцеговина. И ний таме с тях се пъчим гордо. Къде са троляците-джендърасти на козяк да напишат иминмална заплата в Русия 308Евро? ха-ха-ха...

тя нашата минимална колко е??