17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Феодализъм по руски. Обикновените руснаци духат супата - стандарт на живота - като въвъ всяка деревня.

е то ЗВЗ не са държавата ама карай...

Кви доводи искаш ве проЗ ;Шоигу Векселберг Ваксберг Циля Вадим Фридман Ротенберг Дерипаскха Шамал Шалом Мендел Соломонов Жихар Моисеев и тн какти ЗВУЧАТ ве рапон СЛАВЯНСКИ или староРУСКИ келтски фински или ХАЗАРСКИ .Икак страно всички са на наи-вьзлови места

когато човек няма адекватни доводи, а сипе манджа с грозде и обобщава, вместо да каже нещо конкретно, че и обижда, става ясно колко струват думите му. простакът си е простак.

Най крадливото азиатско племе в света. Всяка държава си има мафия, само в Раша МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА. В России строили коммунизм. Не получилось. Потом — капитализм. Не получилось. Потом — феодализм. Наконец хоть что-то получилось!

Харно думаш тук ич нее така

А в САЩ,че дори и в Русия, всеки е по богат от САЩ като държава, която има трилиони долари дълг и не може да ги погаси никога.

Пак фейк-заглавие! - "200 богаташи имали повече пари от държавата". А истината била, че капиталът им превишава златно-валутните РЕЗЕРВИ на руската ЦБ. Парите на държавата не са нейният резерв от 432 млрд., а много повече. Той затова се нарича РЕЗЕРВ, тоест строи за черни дни. А парите се въртят в много фондове, в бюджета и т.н. и са доста повече от 432 млрд. И ДИЗАЙНА ДА СИ СМЕНИТЕ, ФЕЙКОВЕТЕ ВИ ЗАГЛАВИЯ СИ ОСТАВАТ СЪЩИТЕ... ЩОТО СЕ ПИШАТ ОТ РЕДАКТОРИ, а те са си същите ...........

Ей тази "държава" ни я дават за пример родните рубладжии!

Добър ден.... Открихме топлата вода най-сетне. Преди има няма два дена в подобна статия се описваше,как видите ли на богатите руснаци ще им спрат..... Има древна поговорка "Гарван , гарвано око не вади" Та борсовите машинации целят само едно. Богатите да станат по-богати без значение какъв си. Руснак, Американец, Китаец, Индиец и т.н. Само наш Ганя не е наясно със заверата и пише радостни писания, без да е наясно какви игри се разиграват. Тъжното в цялата ситуация е ,че ние винаги ще сме бедни.

Аз ли бъркам или кирилицата не е в състояние да обясни как болшевики,които вече 100 г. с революции и Ленинска демагогия водят комунистите към рая ,докараха соц. народите да обеднеят и фалират по няколко пъти ,а сега притежават богатство по-голямо от най-великата държава Русия!!!

а не в България след 1989? Какво се правиш на наивен и какво общо има кирилицата? ами чети тогава на латиница, образовай се - достатъчно литература има за капитализма и за криворазбраната цивилизация или по-скоро изкривените представи за капитализма.

В Русия няма средна класа,а само 200 свръх богати и масова бедност!! Олигархичен модел! Мафия от всякъде,корупция,крадене,престъпност... В България е същото,но в умален модел! Но тук напоследък има някаква средна класа,макар и малка,но я има... В ЕС има много малко милиардери,но затова пък има огромна средна класа!

А в говедарника средната класа е 14% от населението. Голема класа, колкото голем праз.

Luna0102

Ами имат, обраха държавата, остава и да нямат. те нашите дето обраха бедна България имат, какво остава за руските крадци, които обраха богата Русия. А двата народа мизерстват и защото не са свикнали на друго даже не им прави впечатление.

А пък ние редовите русснаци имаме Боярищник колкото си искаме - на нас това ни трябва не ни пука за богатства, затова сме щаствлив народ!!!

От всичките изброени....нито един не плаща данъци в Русия а само изнася природни ресурси. Единстведното което плащат в Русия са данъците на замъците им и символичните трендове на руската държава за ползване на богатствата. Фирмите им са регистрирани, листвани и плащат данъци извън Русия. Колкото фирмата изнасяща българското злато и необявените десетки редки и безценни тежки метали съпътстващи го е българска, толкова и фирмите на "руските" олигарси са руски.

им трябва спешно курс за ограмотяване, злобата и злорадството не подлежат на корекция.

ПУТИН Е НАЦИОНАЛ КАПИТАЛИСТ , НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ ЧЕ Е ХРИСТИЯН КОМУНИСТ :))) ... НО В НЕГО НЯМА ТАЯ АНТИ-РУСКА ЗЛОБА ... ДКАТО СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ , ОСВЕН ЧЕ СА КАПИТАЛИСТИ , МРАЗЯТ И НАРОДА СИ И ОБИРАТ БАБИЧКИТЕ ПО УЛИЦИТЕ :))

Да бе... само дето 80% от тях са му рода от Израел... Да не забравяме фамилята от която идва и си призна че идва след 20 години криене - Шаломов.

фамилното име на майката на Путин преди брака е Шеломова (а не шаломова), Мария Ивановна ШЕЛОМОВА, произходът на думата шелом е от думата шлем, има и - Шелом спаде с него, ·летописн. - Хощу главу свою приложити, а любо испити шеломом Дону! Слово о полку Игореве. Явно никога. Никой нищо не си е признавал - посочи линк, цитирай признанието - дори името да беше производно от шалом (шалом алейхем) - какво от това? да не е срамно? Нали уж се биеш в гърдите, че сте спасили евреите?

дир, ограмотете се малко, преди да пишете глупости. Държавата има държавна собственост, която е милиони пъти по- скъпа от тия смешни суми.

и от тях, да не говорим за някои от списващите тук.

В България са 20, ама вършат същата работа. Един лев не влиза в хазната от тях, а на нас ни се казва, че сме бедни защото сме мързеливи.

Далече са от Сорос и Тръмп .