2,4 млн. българи ще пътуват по празиниците и на зимна почивка: какво избират

От социологическо изследване става ясно, че мнозинството предпочитат релакса и винения туризъм пред карането на ски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Привет отново кухненски революционери!!! Защо се хващате на тази музика-реклама??? Първо: Цифрата 2 700 000 откъде я изкопаха,или искат да ви кажат ,че половин България благоденства??? Второ: За празниците, по принцип пътуват около 420 000 тунеядци, от администрацията на банкянската мутра!!! Има и близачи "журналисти", и ползватели на евросубсидии...та до 500 000 може да се докара... Другите 2 200 000 отговарят на броя на пенсионерите според НОИ? Майтапи от селските гробаджийски вечеринки.

И аз ще пътувам по празниците...с МЕТРОТО. Мен броихте ли ме в тия 2,4 милиона?

Със 670лв. заплата и 20г. трудов стаж като инженер............... С ДВЕ ДЕЦА И НАЕМ ОТ 450ЛВ. КЪДЕ МОГА ДА ИДА ДА ПОПИПТАМ НАЙ-УЧТИВО? КЪДЕ ДАВАТ ЗАПЛАТИ ПО 5000-6000ЛВ. КВОТО ТРЯБВА ЩЕ НАУЧА ЗА ДА РАБОТЯ.??????/ МУХЛЬОВЦИ КЪДЕ Е ИКОНОМИКАТА????

В гробищата има свободни места. Все още може да отидеш в и нормална държава, ако не предпочиташ първото.

80 процента от тях се завръщат при туршиите и сармите на мама., 50 000 отиват в Гърция. Небивал просперитет и видими резултати. АПИ и боклуците със слънчогледи да се размърдат малко - да опесъчат и обезопасят пътищата за данъкоплатците.

На българина идеала за добре прекарано време е да се напие като свиня, да се наплюска като прасе, да седи 2-3 дни нон стоп на маса ставайки само да се изтропа и задължително да слуша надута до дупка мазна гнусна чалга. Още по-добре ако знае, че тая гнъсната чалга пречи на някого - тогава се чувства в рая!

твоето столипиново не е България!

Каква красота на снимката, хубава си, Ирин Пирин планино!

Аз по механите в Банско си поръчвам огромна мазна свинска пържола с гарнитура мноо картофи и голяма кана гъсто мелнишко вино що се в кърпа носи. Кеф.

че си диф селяк и е ясно къде ще се завреш, то по голяма дупкаот бАнско отдавна няма никъде!

Средно 1000 лв за средно 5 дни в бг не е реално, особено за ски и особено за семейство с деца. Не знам как ги галъп-ират тия стъкмистики.

Ще вървят в някоя дупка в Гърция и ще плюскат сух хляб, сирене и маслини. И когато се завърнат ще реват, че условията били лоши. Обичайното. За 1000лв. толкова.

с 1000 лв в гръцко за 5 дни ще изкараш в пъти по добре от където и да е в БГ!

Аз лично предпочитам 35 годишен поморийски коняк пред 25 годишно уиски.

дори годишната ти заплата не може да плати уискито! По тая прична не си пил никога качествени питиета и не можеш да ги оцениш!

няма такова нещо като "поморийски коняк", а "25 годишно уиски" е много отоносително понятие. Ясно е, че от питиета нищо не разбораш.

Ски базата заради така наречените зелени не се подобрява. Ако не беше тази измет спокойно можем да се конкурираме с Алпите.

Така е, тия зелените как не ги е срам да топлят времето и да няма грам сняг!

Ще се конкурираш с Алпите ама друг път :) Пивиши височините на планините с 1000метра първо.

Януари на банско. Февруари на Боровец. Март в Китбщел. Нова Година и Коледа - в кварталната кръчма.

Пише се Кицбюел ве тупан. Тайба в гръцмула.

Да бе, вярваме ви. Е, ако се броят всички, които ще гостуват на роднините...

Българинът благодарение на Бойко се къпе в пари. 65 милиарда са само спестяванията на матрияла.

С хиляда лева ще си изкарат страхотно, нямам никакви съмнения. И ще им стигнат за 5 дни? Това си е стандарт, няма какво да се каже.

Ще им стигнат за една прилична вечеря за двама. Ако вземат бутилка скъпо шампанско освен тези 1000 ще им трябват още 1500лв. за шампанското.

комунистите твърдят, че българите са бедни. Колкото българите са бедни, толкова и комунягите някога ще спечелят избори. Смърт на комунизма.

Много си объркан, както обикновено. Точно комунистите /наследниците им, защото комунисти няма/ са най-богати. Имат пари определен кръг хора, но има и много българи, които наистина страдат от бедност.

Аз не познавам страдащи от бедност. Кръчмите са пълни, курортите също.

Ски базата в Банско и Пампорово за разлика от Боровец наистина се подобрява всяка година но има още какво да се желае за да стане конкурентна на алпийските държави и ако от Швейцария не плащат на разни "зелени" скачачи по жълтите павета може и да стане по-бързо

За Пампорово само приказките и рекламите се подобряват. Неслучайно миналата зима в големия сняг нон стоп бяха затворени лифтовете заради паднали дървета. Ако се подобряваше-тази ситуация щеше да бъде избегната чрез извънсезонен контрол. Всичко е на самотек там.

2,4 милиона.... тзи цифра изглежда много съмнителна...

От този факт може да се съдят две неща - 1. Или българинът, въпреки, че винаги реве, че няма пари, лъже като дърт еврором. 2. Или българинът действително няма пари, но е мазохист и къта с цената на лишения, за да може да отиде по празниците и да опука събираното цяла година за 2-3 дни. Средно положение няма.

Българинът е факир. Още бай Тодор питаше как така народът харчи два пъти повече, отколкото печели. Всеки си намира изход от ситуацията.