15 млн. лева за обезщетения след градушката в Пловдивско

340 хектара насаждения са напълно унищожени, още 680 хектара са със сериозни щети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво, ама реколта няма, т.е. ХРАНА. Много хартия - малко за ядене.

Ние като верни натовци трябва да сме готови като почнат да падат бомбите, и да се жертваме, за да угодим на нашите задокеански съюзници, и да не допуснем там да падне и една бомба!

натовците трябва да платят щетите в троен размер! Иначе вън натовските бази от страната ни!

Защо не казвате, че земеделците са си платили предварително да се разруши градушката и в последния момент ли сте разбрали за рози самолет? Защо не си е сменил курса, ааааа май се сетих...

Много лошо ги свикнахте все да ги обезщетявате с парите на данъкоплатците. Днес за градушка, утре за суша, а вдругиден за наводнение или земетресение. Разбирам да бяха социално слаби, но това са бизнесмени. Да си направят застрахователен фонд за застраховане или да си поемат отговорността.

Не е съвсем така. Отговорността е заради действията на държавна служба, приела да остави самолета да си кара по маршрута, а не да го отклони и да остави с приоритет разбиването на градоносните облаци. Ако имаше проблем с летището, нямаше ли да пренасочат самолета на друго летище? И да се изстрелят противоградни те ракети? Защото е било практика да не се обсъждат подобни решения, ето затова и сега хем загуба на държавна пара, хем загуби на земеделците.

Все пак, Кой точно се е ВОЗИЛ В ТОЗИ САМОЛЕТ? На някого стана ли му ясно? Или временното правителство крие информация, Умишлено

Деса е била на пазар в Германия

Съгласен съм да се обезщетят хората. Но може ли сега НАТО да ни даде едни 15 милиона защото заради техните самолети с афганистанци, българските производители страдат.

Радев, би могъл да поиска от тях, тази сума, но си мълчи!

Той, само на Шипка, говори много

Лоша работа, но можеха да се организират да транспортират паьналите зеленчуци за нуждаещи се хора, а не така да ги изсипват ..

Каква наглост, данъкоплатеца ще заделя пари че имало градушка и имали щети. Държавата да дойде да ми поправи покрива, а ме кара аз им да плащам за посевите. В бизнеса някой път печелиш, някой път губиш. Не може все да печелиш.

НАТО трябва да плати. Хем ни мъкнат маймуни тука, хем ни прецакват производството, колкото и малко да е то.