110 000 долара заплата за шофьор на камион

В САЩ не достигат десетки хиляди водачи на тежкотоварни автомобили. Затова компаниите са готови да плащат все повече за тях

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия 10 бона за да ги изкараш трябва собственика на камиона да ти е брат и да е на загуба в момента хаха

Тия заплати са първо брутни, после са твърде...абстрактни. Кой ще ти даде 10хил долара на месец, за работа с такава ниска квалификация?! Та лекарите не вземат толкова. И аз карам камион в Европа, и тук се реве че нямат хора, ама такива космически цифри няма от къде да дойдат. ок 3000 до 5000 евро бруто , което чисто прави 2000 до 3500. И това за тежки турове, дето живееш като номад. За нормалните турове от 8 до 5 и се прибираш вземаш реално ок2000 евро. Тия цифри от заглавията са по измислени и от Короната.

Пропуснали сте да отбележите в заглавието "ГОДИШНА заплата".

Еми 110К месечна заплата не вземат дори и мозъчните хирурзи.

Тези заплати са за Америка, а в Америка мозъчните хирурзи правят около 1 милион долара на година.

Имам собствена фирма-превозвач. Бизнеса бе при М-р Тръмп. Днес цените на горивата са смазващо високи а цените на товарите смазващо ниски. Няма собственик на фирма с камиони, с който да съм говорил, да не споделя, че е на ръба на оцеляването. Големите пари отиват при фирмите със стотици и хиляди камиони. Това е транспортна мафия. Примерно при данъчна инспекция на складовете на голяма верига магазини, се вика голямата транспортна фирма обслужваща тази верига магазини и....складовете се изпразване в камионите а камионите се паркират на терминалите на транспортната фирма. Данъчните установяват празни складовете и се спестяват стотици милиони данъци. После стоката се разтоварва от камионите отново в складовете. И СИМБИОЗАТА продължава.

Направиха така, че да фалират една камара превозвачи, шофъорите останаха без работа, сега недостигали... Кой ми с?а в гащите...

По-скоро средно $2500 на седмица е заплащането на шофьорите в БГ компаниите в САЩ, аз плащам повече

Можеш ли да ми кажеш имената на българските транспортни компании в САЩ?

И тая на снимката с големите маникюри е шофьорка на камион, така ли?

според статията ще ги получиш ако караш по 11 часа на ден Ха Ха Ха обирджии

Знам ги. Един мой приятел работи там,но ми казва,че взима тия пари,но като се качи на камиона,3 месеца не слиза.Мисли да се отказва,защото е убийс тво.