10-те най-големи данъчни убежища през 2021 година

Сред тях са страни от Европа и Азия, но в челната тройка са три британски територии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

grainis

Абсолютната Данъчна Справедливост изисква КОЙТО ИМА НУЖДА ОТ ПАРИ, ДА СИ ГИ ЗАРАБОТИ. Включително и Държавата - КОЯТО ИМА НАЙ-МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ И НАЙ-МАЛКО ЖЕЛАНИЕ ЗА ТОВА. Да си направи фирми, бизнес, и да печели, вместо да краде брутално и насилствено от другите, като последен разбойник. Работим по едно бъдещо общество БЕЗ ДАНЪЦИ , където Държавата ще заработва САМА, както всички останали, парите които са нужни за социални дейности, инфраструктура и т.н. Ще има възможност за ДОБРОВОЛНИ ДАРЕНИЯ от бизнеса и работещите граждани, и толкоз. Никакви репресии и принудително съдиране на кожата.

ГЕРБ са Номер 1 за убежище на откраднати Пари .

grainis

Явно имаш някакви доказателства ? Документи, фактури, бордера ? Като случката с десетте милиона в офшорката на Чалгаря в Делауеър ? Ако имаш такива, БЕГОМ в Прокуратурата ДА ДОКЛАДВАШ, иначе ставаш СЪУЧАСТНИК .

Никакви доказателства няма той. Но пък си има опорки с ценоразпис.

Схемата на гербаджиите е проста, тя прочее не е само тяхна, а на влиятелните и крадливи лица и групировки в България, т.е. това не се отнася само до една партия - парите се претакат в офшорки навън, избягват се данъци, а после тия пари обратно се връщат у нас под формата на "чуждестранни инвестиции". Решението е премахване правото на участие на офшорки във важните отрасли на икономиката на страната, а инвестициите да бъдат с ясен произход (т.е. да не са претаквани през офшорки като зеле в бидон). Така ще има принуда всичко да е на светло.