Когато става дума за парите ни, винаги търсим дългосрочна сигурност и ясни условия. Особено в ситуация на глобална икономическа криза е напълно нормално да бъдем по-предпазливи относно финансите си.

Във времена, в които новините за високите цени на храните, горивата, електроенергията, газа и увеличаващата се инфлация, заливат информационната среда и провокират у нас по-силно чувство за самосъхранение, е добре да изберем най-подходящото решение за собствените ни спестявания, така че да отговорим на постоянно оскъпяващото се ежедневие.

А какво ще кажете и за възможността да увеличите парите си и то гарантирано?

Да, бързо, надеждно и сигурно, можете да направите това и то при най-добрите условия на банковия пазар с депозитната услуга на първата изцяло дигитална банка в България - BigBank. Лихвените проценти са по-високи от средните нива за пазара и са фиксирани за целия период. Може да изберете да получавате натрупаната лихва всеки месец, всяка година или в края на периода на депозита без такси за транзакции и поддръжка.

снимка: iStock

Гарантирана прозрачност, коректно отношение и отлични лихвени проценти

BigBank предлага депозитни продукти от 2008 година в голяма част страните, в които оперира. За клиенти от Австрия, Нидерландия, Германия и Швеция това е най-предпочитаната възможност за инвестиция, и те описват процеса по откриване на депозит като лесен, бърз, придружен с компетентно обслужване, удобна онлайн платформа и отлични лихвени предложения.

Клиентите, избрали тази услуга, се стремят да изградят солидна финансова основа и да защитят наличните финансови активи, защото тя им гарантира годишна доходност и генерална сигурност на инвестицията. Само в Германия, Нидерландия и Финландия, Швеция на ежемесечна база се депозират милиони евро.

Сега BigBank предлага на своите клиенти в България да увеличат спестяванията си като се възползват от по-високи лихвени проценти от средните за пазара без такси за транзакции и поддръжка. Лихвата* може да достигне до 2% в зависимост от предпочитаната от клиента опция за дългосрочност на депозита и е фиксирана за целия период. Условията на банката са ясни и прозрачни, а клиентите не са обвързани с допълнителни финансови услуги или банкови продукти.

BigBank уверява, че всички депозити са защитени от Фонда за гарантиране на влоговете на Република Естония (част от ЕС) - тоест всички депозити в размер до 196 000 лева са защитени и ще бъдат възстановени според Закона за гарантиране на влоговете на Република Естония.

Освен това услугата е напълно дигитална - можете да откриете депозит, където и да се намирате, стига да имате достъп до устройство с интернет. Откриването на депозит може да се обобщи в следването на няколко лесни стъпки, а основното предимство на процеса, е че пести вашето време. Какво по-добро от това да имате достъп директно през телефона си, особено когато поредната COVID вълна отново е в своя разгар.

снимка: iStock

Защо да изберете BigBank?

Отговорът е лесен - BigBank оперира не само на думи - резултатите ѝ се виждат по избора на нейните клиенти от цяла Европа.

Основана преди 30 години в Тарту, Естония, банката е доказала, че развива успешно във времето своите бизнес модели. Фокусът на действие е в две основни насоки: усъвършенстване на предлаганите услуги и подобряване на потребителското изживяване. Служителите на BigBank България се отнасят с грижа и внимание към своите клиенти като редовно търсят обратна връзка от тях, за да подобрят качеството и ефективността на своето обслужването.

Bigbank клон България функционира от ноември 2020 г. Основната дейност на банката е отпускане на потребителски кредити на физически лица, както и предлагането на срочни депозити. Bigbank България предлага кредити за всяка нужда при фиксирани лихвени проценти за целия период на изплащане. Банката оперира изцяло онлайн, без физически офиси. Именно затова се грижи изключително много за сигурността на своите дигитални системи и гарантира качествената и коректна обработка на заявените услуги и съхранението на финансите.

Кандидатстването за кредит или откриване на депозит в BigBank ще ви отнеме средно между 5 и 10 минути - дори по-малко от разходката в парка.

По-бърза, по-гъвкава и отговаряща на идивидуалните нужди - BigBank България е специалнизирана банка, която помога на хората да подобрят живота си чрез лесни и достъпни финансови услуги.

* Таблица с лихвени проценти за срочни депозити

 

* Материалът е подготвен за BigBаnk