Запитвал ли си се какво най-често стои между теб и мечтата ти? Ако не ти липсва мотивация, ако имаш вдъхновен отбор от хора, които те подкрепят безрезервно и разполагаш с време и въображение, необходимо, за да чертаеш планове, то вероятно парченцето от пъзела, което трябва да попълниш, е свързано с бюджета на твоята идея. Ако е така, значи вече разполагаш с всичко необходимо, защото на пазара съществува финансово решение, създадено за твоите планове. Пощенска банка предоставя на всички свои клиенти потребителски кредит с овърдрафт без лихва за цяла година, с което им предлага необходимата финансова свобода за реализиране на големите и малките им лични проекти.

КОМБИНАЦИЯ, КОЯТО ТЕ ПОДКРЕПЯ ПО ПЪТЯ НА УСПЕХА

Цялостното финансово решение от потребителски кредит с максимална сума до 70 000 лв. и предварително одобрен овърдрафт без лихва за цяла година, в размер до една нетна заплата до 3000 лв. е тук, за да ти вдъхне надежда и кураж за всеки твой нов план или непредвидени разходи. Продуктът може да бъде използван както за покриване на текущи потребности, така и за обединение на съществуващи задължения с възможност за допълнителни преференциални условия, съгласно изискванията на банката. С възможност за изцяло онлайн кандидатстване, дълъг срок на изплащане - до 10 години, както и експресно разглеждане до 3 работни часа. Периодът на кампанията е до 31 октомври 2021 г., с което можеш да се възползваш и от преференциалните условия, а дългият срок на изплащане - до 10 години, предлага допълнително удобство.

ВСЯКА МЕЧТА СИ ЗАСЛУЖАВА

Едва ли има някой, който да не е чувал вдъхновяващата история за успеха на Максим и Стефан Иванови. Син и баща, които поставиха лични, но и световни рекорди по пътя на сбъдването на своята мечта. През лятото на 2020 г. и по време на най-активния сезон на ураганите в Атлантика, откакто се водят статистики, те прекосяват океана с построената от тях гребна лодка Neverest. Потеглят от град Портимао в Португалия, а след 105 дни гребане достигат държавата от Карибския регион - Барбадос, с което успешно завършват "първата океанска гребна експедиция за България". Максим става "най-младият гребец, прекосил океан" на 16 години и 293 дни в деня от отплаването с официалeн рекорд на Гинес, а Neverest - "първата гребна лодка, прекосила Атлантика от изток на запад изцяло в сезона на ураганите". По пътя си обаче двамата се сблъскват с редица предизвикателства. Лодката им се пълни с вода още първите дни, а рулят се чупи няколко пъти заради силните вълни. Плавайки в сезона на ураганите, попадат и в зона, в която посоката на ветровете непрекъснато се променя, заедно с течението на водите в океана. Това не ги отказва, а напротив - мотивира ги да се борят с всички сили докрай. И успяват!

"Случайни фактори винаги се появяват - понякога пречат, понякога помагат. Колкото и да се подготвяш, няма как по пътя да не срещнеш непредвидени ситуации и изненади, но точно те правят цялото преживяване още по-вълнуващо. След като свърши, се радваш, че е имало такива трудности. Това беше нашата споделена мечта - да построим заедно лодката си и с нея да преминем океан, гребейки, без помощта на платна и двигатели. Искахме да се впуснем в едно истинско приключение. Да видим един нов свят, да видим разнообразието от дълбоководни океански животни. Да оцелеем, разчитайки на силата, креативността и издръжливостта си. Искахме това да ни се случи и запретнахме ръкави да сбъднем тази мечта.", разказва Стефан.

Историята на Максим и Стефан ни докосва отново благодарение на последната рекламна кампания на Пощенска банка, която иска да вдъхнови повече хора да преследват мечтите си и да реализират своите идеи, независимо от техния мащаб.

РЕШЕНИЕ, КОЕТО ОБЕДИНЯВА РАЗЛИЧНИ НУЖДИ

Мечтите не могат да бъдат измерени. Но могат да бъдат подкрепяни. Могат да бъдат част и от още по-голяма кауза. Максим и Стефан Иванови посвещават плаването си на общественозначима кауза с кампанията "Да! За живот! (www.zajivot.bg)" на Министерство на здравеопазването. Тя цели да стимулира повече хора да вземат решение да бъдат потенциални донори на органи след смъртта си, за да спасят човешки живот.

Една мечта е вече сбъдната. Ред е на следващата. Ако си вдъхновен да направиш следващата стъпка, научи повече как в широката клонова мрежа на Пощенска банка в страната или на www.postbank.bg.

 

* съдържание на Postbank