Остават броени дни до майски празници и вие очаквате с нетърпение почивните дни? Мечтаете си за разходки из планината, почивки в страната или чужбина или ви предстои бал? Но както се случва често, в последния момент се оказва, че парите няма да ви достигнат, за да осъществите плановете си?

Нима ще се откажете от бленуваната почивка? Нима ще пропуснете бала, само защото не сте успели да закупите всичко необходимо?

Не! Не бива да проваляте плановете си, само защото не ви достигат малко средства, за да ги осъществите!

Вместо това вижте какво ви предлагаме от Мини Заем!

Ние сме наясно колко важен месец е месец май и колко труден може да се окаже във финансово отношение. Наясно сме, че това месец, който е доста натоварен, изпълнен с празници и само с една заплата няма как да се справите по начина, по който искате.

За да ви улесним в осъществяването на всичките ви планове, от Мини Заем стартираме майска кампания, с отстъпка от 20% от разходите по кредита.

Как можете да се възползвате от промоционалните ни отстъпки?

Кампанията ни стартира от 09.05 и ще продължи до 31.05.2018 година. През този период всеки, който има нужда от бърз кредит ще може да се възползва от 20% отстъпка в разходите по кредитите, които предоставяме.

Няма допълнителни изисквания, няма значение дали сте нови или редовни клиенти, кандидатствате ли за кредит в рамките на промоционалната ни кампания, ще можете да се възползвате от 20% отстъпка в разходите по заема.

Време е да осъществите пътуването, за което отдавна си мечтаете! Време е да си дадете почивката, която заслужавате! Време е да направите бала, за който всички ще говорят с години!

Позволете си поне веднъж да се забавлявате, без да пресмятате всеки разход!

Просто кандидатствайте за бърз заем от 09.05 до 31.05.2018 г. и ние от MiniZaem.bg ще ви го предоставим с 20% отстъпка.

И нека празниците започнат сега! Очакваме ви!