Май месец е месецът на баловете. По това време на годината хиляди млади хора празнуват успешното завършване на средното си образование и поемат по пътя на живота. Дали ще успеят да постигнат мечтите си? Само от тях зависи! От Мини Заем им го пожелаваме най-искрено!

Ние не можем да предвидим каква ще е реализацията на младите в бъдеще, но можем да помогнем на вас, техните родители, точно сега да сбъднете мечтата им за добро посрещане на най-важния ден в живота им - техният абитуриентски бал.

Как можем да ви помогнем?

Като кредитна компания, ние сме насреща винаги, когато имате нужда от бърз кредит до заплата или на вноски. Вие знаете, че можете да потърсите от нас бърза финансова помощ по което и време на годината да имате нужда и ние ще ви я осигурим.

Но ние знаем колко важен е абитуриентският бал за българските семейства. Наясно сме колко финансови средства са необходими за посрещането на бала, затова решихме, че тъкмо месец май е идеалното време да ви предложим бързи кредити с отстъпка.

Какво означава това?

От 09.05 до 31.05.2018 г. всеки, който има нужда от малко допълнителни средства и кандидатства за кредит от MiniZaem.bg ще се възползва от 20% отстъпка от разходите по заема.

Майската кампания с отстъпки е предназначена за всеки един от вас, без значение дали сте нашите редовни клиенти или тепърва търсите бързо заеми от кредитната ни компания.

Кредитите с отстъпки, които предоставяме са за всеки, който иска да види щастието в очите на детето си.

Как можете да вземете своя кредит с 20% отстъпка?

Кандидатстването е напълно стандартно - влизате на страницата ни, заявявате желаната сума и ако сте одобрени, парите ще бъдат по сметката ви до края на деня.

Единственото, което не бива да забравяте е, че от отстъпките можете да се възползвате само в рамките на кампанията - от 09.05 до 31.05.2018 г.

Ако все още не сте готови напълно с подготовката на бала, сега е моментът да поискате своите кредити онлайн с 20% отстъпка от разходите!