Г-н Тамаш Хак-Ковач, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, бе отличен с наградата "Team Lead of the Year" по време на Годишните награди Employer Branding Awards 2022 на списание b2b Media.

Призът бе връчен за свръхскоростната трансформация на банката, в чиято основа стои г-н Хак-Ковач. Нейна основна цел е поставянето на фокус върху служителите - както привличането на нови таланти, така и задържането и развиването на настоящите членове на екипа, за да бъдат мотивирани да предоставят отлично клиентско преживяване.

"С присъединяването на г-н Хак-Ковач към екипа ни, настъпиха промени, които подобриха както услугите и обслужването на клиентите, така и вътрешните процеси и благосъстоянието на служителите. Безспорната репутация и наследство от 70-годишната история на банката бяха надградени с култура, поощряваща промените. Стремеж да се предложат множество възможности за развитие на служителите, водещи до увереност, удовлетвореност и лекота. И също, стремеж да бъдем номер 1 мобилна банка в България - удобна, свръхскоростна и харесвана от потребителите." - споделят от Банка ДСК.

Ключова за трансформацията на банката е предложената от г-н Хак-Ковач вътрешна Дигитална фабрика - компания в компанията, която фокусира дейността си в създаването на модерни продукти и персонализирани решения, отговарящи на нуждите на клиентите. Тя има важна роля, за да продължи Банка ДСК да бъде лидер на пазара - иновативна технологична компания, предпочитан работодател в страната, включително и от талантите в сферата на дигиталните технологии.

Снимка: БТА