Започна ли вече да обмисляш сериозно как да финансираш ваканцията и какъв ще бъде най-приятният начин за оползотворяване на лятната отпуска. Наясно си, че седем или десет дни прекарани в града са една от най-нежеланите опции да започнеш летния сезон. За жалост тези месеци от годината, наред с положителните емоции, които носят, изискват и по-голяма нужда от удвояване на бюджета. Именно поради тази причината, една от успешно утвърдените и търсени компании за бързи кредити - CityCash дава старт на лятото с горещата промоционална кампания "Кредит ТЕГЛИ, почивка СПЕЧЕЛИ".

Целта на CityCash е с допълнително предоставени пари на заем да спомогне за осигуряването на едно незабравимо лято на всички свои клиенти. За компанията е важно да допринесе за тяхното финансово спокойствие и да се погрижи за увеличаването на доходите им.

В периода от 1-ви до 31 -ви юли 2018 г., всеки един клиент одобрен за бърз заем става участник в томболата на CityCash "Кредит ТЕГЛИ, почивка СПЕЧЕЛИ". Преносно казано "с един куршум - два заека" - освен, че добавяш допълнителни парични средства, имаш и потенциалната възможност да си осигуриш една прекрасна почивка, споделена с любим човек или приятел.

Единственото, което се изисква да направиш е да посетиш сайта или офис на CityCash, напълно безплатно да попълниш онлайн заявлението за кандидатстване, да се довериш на прозрачните условия и да повярваш в късмета си. Дори нямаш нужда от поръчител, необходимите документи за кандидатстване са сведени до минимум. Наличието на документ за самоличност, посочването на избраната от теб сума и определянето на периода за погасителни вноски са достатъчна гаранция за получаването на одобрение в рамките на няколко минути.

Ако Ти си предприел тези действия в по-горе посочения период /от 01.07.2018 до 31.07.2018 г. /, автоматично ставаш потенциален победител в промоционалната лятна кампания "Кредит ТЕГЛИ, почивка СПЕЧЕЛИ". Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип чрез теглене на томбола на ....... и ще бъде надлежно информиран и поздравен за печалбата.

Какво още печелиш, участвайки в томболата "Кредит ТЕГЛИ, почивка СПЕЧЕЛИ".

Сума, която ще добави към бюджета ти допълнителни финанси и така ще покрие както ежедневните, така и непредвидените разходи;

Усмивките на семейството, любовта на човека до теб или радостта на приятел;

Дори и да не бъдеш щастливеца, изтеглен в томболата, чрез полученият бърз кредит осигуряваш допълнителните парични средства, необходими за едно незабравимо лято.

И не на последно място - намираш в лицето на CityCash един надежден, сигурен и дългогодишен партньор и приятел. Ползвайки различните кредитни решения на тази компания, винаги ще имаш шанса да се възползваш от изключително добрите преференции и да намериш лесен изход в трудните моменти.

От огромна важност за CityCash e да носи увереност и сигурност на клиентите си. Лоялният подход на кредитните консултанти и коректното отношение към всеки един кандидат за бързи кредити са водещи и определящи за компанията. Амбициозният екип от кредитни професионалисти сътрудничи при избора на най-подходящото финансиране.

Чрез бързото си кредитиране CityCash създаде огромни удобства и привилегии за много хора и успя да се превърне в най-добрия избор за разширяването на финансовите възможности на всеки неин клиент.

Платена публикация.