UniCredit Bulbank и MasterCard канят всички футболни фенове да усетят емоцията от UEFA Champions League, като демонстрират футболните си умения на специално създаден за целта терен. UniCredit и MasterCard са официални спонсори на UEFA Champions League.
От 8-ми до 21-ви март в The Mall София и от 4-ти до 17-ти април в Park Mall Стара Загора, всички фенове на футбола ще имат възможност да се включат във футболната надпревара. Ако не успеят да се включат до тогава, UniCredit Bulbank и MasterCard ги канят да участват във финала пред Централата на UniCredit Bulbank от 9-ти до 15-ти май на адрес площад Света Неделя 7 в София.
Футболните срещи ще се проведат от понеделник до петък между 18:30 и 20:30 часа, както и през почивните дни от 17:00 до 19:00 часа.
Всеки участник, който вземе билет за мача, ще има възможност да изиграе виртуален мач или да отбележи попадение в полето за дузпи и да получи атрактивна награда в зависимост от своите майсторски умения.
За всяко от събитията участниците, попълнили билет за мача, участват в томбола за гейминг конзола от последно поколение. Билетите за мача от трите събития участват в обща томбола за 40” LCD телевизор SONY заедно с ваучер за пица и бира. Така победителят ще може да се потопи максимално в неповторимата емоция от финала на UEFA Champions League – и то в своя дом.
Всеки попълнил искане за издаване на дебитна карта MasterCard Standard, също участва в томбола за голямата награда, билет за UEFA Champions League Final Wembley 2011 на живо в Лондон! Билетът се предоставя от UniCredit. Повече подробности за инициативата на UniCredit Bulbank и MasterCard можете да намерите на http://www.facebook.com/pages/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%B